Grafische ontwerpers

Vogelsang

vogelsang© grafisch ontwerp is een ontwerpburo. vogelsang© concentreert zich met name op het ontwerpen en vormgeven van boeken, bijzondere publicaties en visuele identiteit (logo’s en huisstijlen).

Na een studie aan het CABK Kampen (nu ArtEZ hogeschool voor de kunsten) is Monique Vogelsang sinds 2000 werkzaam als zelfstandig grafisch ontwerper. vogelsang© ontwerpt vanuit persoonlijk contact en een inspirerende dialoog met de opdrachtgever doordachte, overtuigende, kwalitatieve grafische producten. Ontwerpt vanuit een kritische maar flexibele houding en enthousiasme voor het vak. vogelsang© vindt dat de vorm van de boodschap helder, eigentijds en direct moet zijn, afgestemd op het doel en de eigenheid van de opdrachtgever. Elk project is uniek. Vogelsang is een conceptdenker.

Idea2

Dit doen we door samen op zoek te gaan naar de essentie die jouw onderneming uniek maakt. De merkidentiteit die hieruit vastgesteld wordt, is het strategisch kompas voor de toekomst en vormt de basis voor alle communicatie. Het verbindt de mensen in je onderneming en communiceert jouw verhaal naar je doelgroep.

 

 

Onderscheidend in tekst, beeld, kleur en vorm en in spraak en gedrag. Wie je bent als bedrijf, draag je namelijk met je hele onderneming uit. Zo wordt de merkbeleving optimaal overgebracht op jouw doelgroep. Wij maken van je merk een echte held.

Hieke

Als klein meisje maakte ik al graag mooie dingen. Die lijn heb ik altijd doorgezet. Sinds een paar jaar zet ik mijn creativiteit in voor ondernemers. Wil je jouw bedrijf professioneel in de markt zetten? Ik zet mijn specialisme als grafisch vormgever graag in voor jouw zaak.

Resultaat dat telt

Als ik voor je aan de slag ga, dan doe ik dat met heel mijn hart. Ik denk in beelden en weet wat werkt. Je ervaart dit door het resultaat dat ik voor je neerzet: een design waar jij trots op bent en dat werkt voor jouw bedrijf.